Godmorgon! Nu har det gått 16 dagar sen insättningen. Jag mår i det stora jättebra, lite trött fortfarande. I går fick jag inte i mig så mycket, till frukost blev det äggröra men orkade inte äta upp det jag skulle. Mellanmål 1banan. Till lunch 1 liten kotlett utan fett, 1dl grönsaker och 1/2 dl couscos. 

Det tog inte lång stund förrän jag började må jättedåligt, fick ont i magen, illamående och kallsvettades. Var tvungen att åka från jobbet. Mådde dåligt hela kvällen. 

Åt kött som inte var så bra med en gång när man börjar att tugga, stod klart o tydligt i mina papper men det tänkte ju inte jag på så det var slarvigt. Man ska börja med lättuggad mat som fisk, kyckling och försätter. 

På kvällen fick jag i mig lite gröt bara, jag somnade tidigt. Idag ska jag hämta Alva barnbarnet en stund så mamma o pappa får handla för sig själva i lugn och ro. Dom åker till Gran Canaria på onsdag. Handling och trav står också på listan 😊🐎. 

Gubben jobbar natt hela helgen så det blir lugnt och slappt. I morgon ska jag väga mig, då har det gått en vecka. Ställer mig på den här vågen var och varannan dag, det är inte bra. Får försöka hålla mig till en gång i veckan. 

 


Ha nu en go helg alla vänner 😊🎈😘